Ik ben er klaar voor!

Morgen is het zover, de eerste les op de nieuwe lokatie. Zojuist langs geweest om alles in te richten en klaar te zetten. Matjes uitgerold, belichting gecheckt, ik denk dat het allemaal goed gaat komen zo. Het voelt best spannend om na drie maanden het les geven weer op te pakken èn om daarbij de les in het Nederlands te geven. Leuke spanning. Ik heb er in ieder geval zin in, ik hoop jullie ook!

De openingsles zit overigens helemaal vol. Deze eerste keer komen vooral vrienden en familie om de ‘opening’ met ons te vieren. Erg leuk allemaal. Meld je snel aan en kom mijn lessen ervaren!

Lieve groet, Lynet.

4 antwoorden
  1. Chaan
    Chaan zegt:

    Hopi hopi suerte! Lynet.
    Als ik een keer de kans krijg om langs te komen voor een les, doe ik het zeker. Helaas is delft niet om de hoek van Hoofddorp. Succes morgen!

    Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *