logomidden

Yoga lessen in Hoofddorp. Lees hier meer over Yoga, over mij en mijn manier van lesgeven en natuurlijk, waar je me kunt vinden!

Meer infoLessen
gratis yoga les Hoofddorp

Welkom bij Stoked about Yoga

Op verschillende dagen in de week geef ik Yoga lessen in onze nieuwe studio aan de Graftermeerstraat 63a in Hoofddorp. Alvast een lesje volgen? Dat kan ook online! Ga verder naar “Online lessen” op deze pagina.
Relax and rise retreat
Yoga Bootcamp Hoofddorp

Lessen en lestijden

De verschillende soorten lessen

De yogalessen bij Stoked About Yoga zijn verschillend van aard. Alle lessen die ik binnen geef zijn ook live online te volgen. En komt dat tijdstip even niet uit? Laat het me weten en ik kan je de les mailen.

Yin Yang relax – In Yin yoga verloopt alles langzaam en relaxed. Je verblijft, vergeleken met andere vormen van yoga, voor langere tijd in de houdingen (asana’s). met als doel het versterken en versoepelen van bindweefsel en gewrichten. Je zoekt stilte in je lichaam en je spieren zijn inactief. Vervolgens komt er een overgang waar je wel activiteit vraagt van je spieren. Hierbij bewegen we in combinatie met de adem.

Yin Yang flow – Een combinatie les. Vinyasa is bewegen met je ademhaling. Het is een vloeiende dynamisch vorm van yoga. Elke les is anders en telkens een ontdekking voor jezelf: hoe maak ik de pose “mijn pose”. Het gaat om grenzen verleggen en niet om grenzen overschrijden. Je past aan naar wat voor jouw op dat moment haalbaar is. Je lichaam wordt sterker waardoor je innerlijke kracht wordt vergroot. In deze les zijn tevens de elementen uit de Yin Yang relax les verwerkt zodat er een heerlijke gebalanceerde les voor je is.

Yoga Bootcamp – In de buitenlucht sporten en yoga-en. Werken aan je conditie en kracht. Ook meditatie en ontspanning komen aan bod. Yoga vermengd met bootcamp elementen. Een complete work-out voor lichaam en geest.

Prive les – Geen tijd om op de reguliere les te komen of zoek je misschien verdieping in je les? Neem contact met mij op voor de mogelijkheden van privé lessen. I can also teach in English!

Voor bedrijven – Voor je werknemers een Yoga les organiseren? Yoga kan nogal wat betekenen in een werkomgeving. Meer weten? Neem contact met mij op.

Lestijden 

Maandag 

  • 19:00 uur    Yin Yang Flow
  • 20:30 uur    Yin Yang Relax

Woensdag

  • 09:30 uur   Yoga & Bootcamp (Toolenburgseplas)
  • 20:00 uur   Yoga special (iedere week een extra bijzonder les)

Vrijdag

  • 09:00 uur   Yin Yang Relax

Zaterdag

  • 09:30 uur   Yin Yang Flow

Zondag

  • 09:30 uur   Yin Yang Relax 45 minuten (online les)

Yoga in Hoofddorp door Lynet
Stoked about Yoga

Aanmelden les

Wil je graag een les volgen, reserveer dan je plek via de link. De pagina opent in een nieuw venster. Afmelden kan tot drie uur voor de les. 

Opties voor betalen

Betalingen gaan via Ideal met de Momoyoga app. 

Momoyoga app

Reserveren en betalen gaan allemaal via het programma Momoyoga. Handig en snel je les boeken op de computer of via een app op je smartphone!

Abonnementen en rittenkaart

stoked about yoga prijzen

Nieuws en blog

Wat doet yin yoga met je
Yoga opleiding ook voor mannen

Over mij

lynet van Stocked about yoga Hoofddorp

Ik ben Lynet

Mijn yoga pad begon in September 2011. Met mijn man en onze twee kinderen ben ik toen verhuisd naar Aruba. Na jaren van stil verlangen kon ik me eindelijk gaan verdiepen in yoga.

Een van mijn eerste yoga ervaringen was bij Rachel Brathen. Eerst kwam ik trouw een keer in de week, maar al snel werden dat twee lessen in de week. Vervolgens kwam een eigen mat, begon ik met een eigen practice thuis en bleef lessen volgen. Yoga werd een soort verslaving voor me. De beste verslaving die ik ooit heb gehad! De beweging met de adem, de stiltes tijdens meditatie; ik vond het geweldig.

Begin 2014 heb ik een teacher training in Costa Rica afgerond bij Frog Lotus onder leiding van Vidya Jacqueline Heisel. Daarna begon ik met les geven bij Manchebo Beach Resort. Een geweldig yoga dek aan het strand met uitzicht op de zee. Ik heb intens genoten van het les geven daar. De meer relaxte flows in de ochtend en de Vinyasa lessen in de avond. Een geweldige dosis ervaring heb ik zo mogen op doen. Verder heb ik op Aruba mijn opleiding Island SUP yoga gedaan en heb ik 1,5 jaar les gegeven op het water. Balanceren op een board met de prachtige zee om je heen heeft me nog meer de ervaring gegeven dat ik in het moment moet blijven.  

Begin 2017 heb ik een 200 uur Yin opleiding afgerond van Jose de Haan – de Groot bij de Nieuwe Yoga School. Een hele mooie opleiding waar ik heel trots op ben. Om de cirkel rond te maken heb ik eind maart 2017 een Yin Yang certificaat behaald bij Skadi Paaschen. Yin en Yang, de een bestaat niet zonder de ander en in de lessen maakt dat een mooie combinatie. De rust, de stilte in Yin en de aktieve flow bij Yang.

Mijn yogastijl is puur, eerlijk en in alle vrijheid. Vrijheid van doen, van bewegen, van je grens aangeven, de vrijheid van een lach tussendoor, de vrijheid van je adem ervaren en de stilte opnemen in je lichaam. 

Ik ben zo dankbaar dat ik de liefde die yoga in mijn hart heeft mag delen met een ieder die ervoor open staat. Yoga is voor iedereen.  Ervaar meer balans, meer vreugde en kwaliteit van het leven.  

Wat anderen zeggen

Lynet is a wonderful teacher with a deeply rooted passion for yoga. Her classes are dynamic, creative and fun! Watching Lynet blossom from early practitioner to dedicated teacher has been nothing short of remarkable. I highly recommend her classes to all levels of practitioners. Whether you are looking to deepen your practice or if you are about to take your first steps on the mat, Lynet will guide you through a class that’s both fun, intelligent and safe. And keep your eyes open for her husband Frank’s classes, too!

Besides being a lovely person, Lynet is a really passionate, professional instructor. Her classes are well-rounded and nurturing and her style of teaching is caring and insightful. Attending Lynet’s classes is like a enjoying a mini-retreat for your body and mind. I highly recommend her to anyone who is looking for more balance, energy and relaxation.

Ik ben verliefd geworden op de yogalessen van Lynet! Haar wijze van les geven is zo puur en authentiek, zo Lynet! Ze geeft professioneel les, daagt je uit, maar zorgt ook voor ontspanning en een lach op je gezicht. Dat, in combinatie met een hele fijne stem, maken haar lessen uniek en zorgen ervoor dat je meer wilt. 

Dankzij Lynet ben ik aanraking gekomen met yoga en ik zou niet meer zonder kunnen. Mijn houding is verbeterd door het versterken van de spieren, ik ben af van mijn rugklachten en de ademhalingsoefeningen geven mij rust. 

Online lessen

Mijn foto’s

Meer weten over yoga? Of met mij in contact komen? Gebruik het contactformulier hieronder!

Volg mij op Facebook & Instagram!

Vond je de muziek fijn tijdens de les? Volg mijn afspeellijst op Spotify!

Hier kun je me vinden