Kickstart online les thuis!

Kickstart jouw dag met yoga vanuit huis

Online yogales als kickstart van de dag.

Voor beginners en gevorderden die hun dag energiek willen beginnen. Vanuit je eigen huis, in een veilige omgeving in tijden van Corona, een kickstart online yogales voor alle niveaus. Twee keer per week korte online les van een half uur, per les in te boeken. 

Magische start

Vroege vogels opgelet! Wil je bewust de dag beginnen? Schrijf je dan in voor de online Kickstart Yogales. Een les met simpele, toegankelijke yoga oefeningen, samen wakker worden en ervaren voor een magische start van je dag.

Voor iedereen

Of je nu jong of oud bent, sportief – of totaal niet – yoga is toegankelijk voor iedereen. Yoga is bij uitstek zeer geschikt om de dag mee te beginnen. Iets eerder opstaan, heeft een magisch effect op je dag, als je in dat moment echt even de rust pakt om in je lijf ‘te zakken’. Normaal zit je onmiddellijk in de haast en routine van de dag. 

Op de yogamat heb je even een moment voor jezelf. Dat geeft zo’n gevoel van overwinning op jezelf, en rust in je hoofd. Bij deze Kickstart doen we simpele, toegankelijke oefeningen. Je begint met stretchen, je lijf openen en voelen wat er gebeurt, stiltes ervaren, de energie laten stromen, luisteren naar je ademhaling en ‘in de flow’ komen. 

Misschien dacht je al tijden dat yoga misschien iets voor jou is, maar was de drempel te hoog, of zit je in je maag met de Corona maatregelen. Deze online kickstart biedt je de mogelijkheid om in je eigen, veilige privé omgeving, persoonlijke lessen te volgen. 

Doe mee met de online kickstart cursus yoga!

Tijd: maandagochtend en woensdagochtend van 6:45 uur tot 7:15 online les.

Maximum aantal deelnemers: geen.

Kosten deelname: €7,50 per les, 4 lessen voor €18,-

* Les gemist of op een ander tijdstip deelnemen? De les kan ook gemaild worden. 

 

Meedoen? Klik dan hier voor