Yoga walk Hoofddorp

In de huidige situatie waarin we leven, waarin veel wordt gevraagd van ons aanpassingsvermogen, kun je je soms opgesloten voelen in je eigen omgeving.

Gevoelens van onzekerheid en over wat de toekomst brengen gaat. Gevoelens van dankbaarheid dat we zoveel tijd kunnen besteden met onze geliefden, maar ook gevoelens van onbestemdheid, verveling en machteloosheid.

Soms voelt het alsof we in een achtbaan van emoties zitten. Er wordt ontzettend veel van ons gevraagd, onze flexibiliteit wordt maximaal getest. Hoe behouden we dan onze eigen energie? Hoe zorgen we er voor dat we nog steeds doelstellingen hebben en nog steeds vooruit blijven bewegen?

Ik wil je graag mee naar buiten nemen, omdat ik ervan overtuigd ben dat je je na een wandeling in de natuur een stukje vrolijker, energieker en fitter gaat voelen! Zo’n wandeling, waarin we tussendoor yoga, ademhaling- en mindfulness oefeningen doen, is een veilige en effectieve manier om je gezondheid te verbeteren en maakt je fitter. Ook gaan we letterlijk en figuurlijk stil staan en om ons heen kijken. Ervaren wat er komt. Door in de natuur te ZIJN leer je daarbij om in het moment te bewegen. Hier en nu. Tijd voor jezelf is daarbij ook nog eens een van de mooiste geschenken die je jezelf kado kunt doen. 

Wat ik je tijdens Yoga Walk wil meegeven is: meer bewustwording, meer ontspanning en een vrijer gevoel van zijn.

Lokatie mogelijkheden zijn de Toolenburgse plas, Haarlemmermeerse bos of in de Waterleiding duinen. Kleding advies is makkelijk zittende kleding waar je in kunt bewegen en lopen. De Yoga Walk is geschikt voor alle niveau’s.

Duur zal zijn rond de 60 á 75 minuten.

In verband met de corona maatregelen mag ik met maximaal 2 mensen wandelen.

Je kunt vanaf nu samen een les boeken of alleen.

Boek jouw Yoga Walk!

Boek 4 Yoga Walks , privéles 180 EUR en een duo les, samen te boeken €120 p.p.